|
| inaktív ranggal rendelkezem |
➣ chat kép : ➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 16 ➣ csatlakoztam : 2020. Oct. 27. ➣ foglalkozásom : merchant | | Pént. Jan. 08, 2021 11:41 am |
| megszoksz vagy megszöksz? AC itt dobd be nekünk, hogy kivel maradnál illetve kivel nem, ha nem szeretnéd megmondani kik még a karaktereid, akkor nyugodtan írj több posztot, nem fogunk kényszeríteni, hogy mindenkit mondj meg. Egészen 2 hét áll rendelkezésetekre, hogy itt jelezzetek, aki nem jelez, az jegelve lesz. - Kód:
-
[left]<span class="kiscím">Marad:</span> ide, írd kik maradnak <span class="kiscím">Megy:</span> a fő karaktered is jelezheted itt, ha nem szeretnél maradni <span class="kiscím">Tanács:</span> bármi ötletet írhatsz ide, amin mi adminok változtathatnánk, vagy esetleg szeretnéd az oldalon, mert még nincs. Mindent szívesen meghallgatunk[/left] |
|
| |
| black witch ranggal rendelkezem |
➣ hozzászólásaim száma : 6 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 08. | | Pént. Jan. 08, 2021 4:18 pm |
| Marad: Sabrina Spellman Megy: no one Tanács: Karakternapló? Amúgy a felső menüsorral kezdenék valamit hogy vagy fent vagy lent, de így középen? Kényelmesebb lenne rögzíteni és akkor jön veled ha görgetsz De amúgy csak éledjünk fel! Ez a legfontosabb. |
|
| |
| black warlock ranggal rendelkezem |
➣ hozzászólásaim száma : 3 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 20. ➣ arcom : JEDIDIAH GOODACRE | | Pént. Jan. 08, 2021 5:21 pm |
| Marad: Dorian Gray Megy: Senki Tanács: Legyen mindenki szép! |
|
| |
| inaktív ranggal rendelkezem |
➣ chat kép : ➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 16 ➣ csatlakoztam : 2020. Oct. 27. ➣ foglalkozásom : merchant | | Pént. Jan. 08, 2021 6:41 pm |
| Marad: Nick Scratch Megy: Caleb jegelve lesz Tanács: whoops lebuktam |
|
| |
➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 4 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 04. ➣ lakhelyem : A pokol és Greendale közt ➣ foglalkozásom : Pokol Hercege . de annak Királya akarok lenni. | | Pént. Jan. 08, 2021 11:00 pm |
| Marad: Caliban Megy: a fő karaktered is jelezheted itt, ha nem szeretnél maradni Tanács: bármi ötletet írhatsz ide, amin mi adminok változtathatnánk, vagy esetleg szeretnéd az oldalon, mert még nincs. Mindent szívesen meghallgatunk |
|
| |
| black witch ranggal rendelkezem |
➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 81 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 04. ➣ foglalkozásom : Tanársegéd | | Vas. Jan. 10, 2021 2:31 pm |
| Marad: Prudence Megy: Nincs más a kezemben Tanács: Tudok kódolni! Ha kell segítség, tessék megdobálni |
|
| |
| neutral witch ranggal rendelkezem |
➣ chat kép : ➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 10 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 20. ➣ foglalkozásom : erőm használatának megtanulása | | Vas. Jan. 17, 2021 11:18 pm |
| Marad: Elizabeth Black Megy: a fő karaktered is jelezheted itt, ha nem szeretnél maradni Tanács: bármi ötletet írhatsz ide, amin mi adminok változtathatnánk, vagy esetleg szeretnéd az oldalon, mert még nincs. Mindent szívesen meghallgatunk |
|
| |
➣ chat kép : ➣ hozzászólásaim száma : 8 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 14. | | Hétf. Jan. 18, 2021 1:43 pm |
| Marad: Solomon Maxwell Megy: Nope Tanács:Legyetek rosszak |
|
| |
➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 5 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 14. ➣ foglalkozásom : bajkeverő ➣ arcom : Jon Kortajarena | | Hétf. Jan. 18, 2021 4:01 pm |
| Marad: Baal-Berith Megy: - Tanács:Don't mess with me |
|
| |
| archangel ranggal rendelkezem |
➣ chat kép : ➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 4 ➣ csatlakoztam : 2020. Nov. 06. ➣ lakhelyem : A Harmadik Ég ➣ foglalkozásom : Isten katonája ➣ arcom : Benjamin Barnes | | Csüt. Jan. 28, 2021 12:33 pm |
| Marad: Michael Megy: Csak én vagyok, így nincs ilyen Tanács: Sikítok, amint ötletem támad :3 |
|
| |
➣ hozzászólásaim száma : 3 ➣ csatlakoztam : 2021. Jan. 26. | | Csüt. Jan. 28, 2021 7:51 pm |
| Marad: Jesse Lynch Megy: Nope, még csak most jöttem! Tanács: Toborzok! Megy a f.szom bárhová! Irány a világsiker! \m/ |
|
| |
| |
| |
| Activity Check | |
|