| Vendég ranggal rendelkezem |
| | Kedd Nov. 24, 2020 9:44 am |
| Omen tiltott szerelem | A legviccesebb az egészben, hogy igazából semmit sem tudok rólad, nem ismerlek. Csak egyszer láttalak, amikor magaddal vitted a szüleimre bízott ereklyét, én pedig csak úgy hagytam, meg sem próbáltalak megállítani. A zsebóra a kovenünk vezetőjéhez tartozik, Raymond pedig, mint az általad kiderült, az apád. Azt sem tudtam, hogy van egy fia, de valószínűleg senki más sem. Miért? Talán, mert már a kezdetektől fogva rossz volt a kapcsolatotok valamilyen oknál fogva, te pedig inkább magad mögött hagytad őt és a neved (Ethan), egy rossz Omen lettél a világra és legfőképpen az apádra? Valószínűleg ezért is van szükséged arra az órára, mert az nem csak egy átlagos tárgy, hanem Raymond erejéhez is kulcs, ha tudod, hogy hogyan kell felhasználni ellene. Ha meg nem tudod, én még segíthetek neked, hiszen nap, mint nap kapcsolatban vagyok az apáddal, ellent pedig úgy sem tudok állni annak a férfinak, akibe első látásra beleszerettem, nem de? Amint megérkezel, közösen kitalálhatjuk az előzményeket és okokat, hogy mit miért is teszel, abszolút nyitott vagyok minden eshetőségre. Arra meg a leginkább, hogy elsőre kihasználj a magad előnyére egy ilyen szerencsétlenül naiv lányt, mint én, aztán meg együtt megéljük Rómeó és Júlia történetét is. Csak változtassunk egy kicsit azért a végén! |
boszorkány / démon | rád bízom | meg ezt is | Stephen James |
|
|