| Vendég ranggal rendelkezem |
| | Szer. Nov. 04, 2020 9:03 pm |
| Roxana O'Connell idézet helye Roxi | 34 | halandó | magán nyomozó | leszbikus | Greendale |
| Melyik oldalon állsz? Marveles vagyok... jó, jó viccet félretéve, a halandókén. Miért vagy a Greendaleben? Anya itt született, és ide is költöztünk, miután apával elváltak. Milyen a kapcsolatod a családoddal? Anyuval még mindig jó a kapcsolatom, talán természet ellenesen is jó, és ő legalább elfogadta, a másságomat. Viszont apuval és bátyussal, nagyon megromlot, számukra én nem is létezem, és nagyival is ez a helyzet, csak ő még nem tudja, hogy a saját nememhez vonzódom. Melyik a kedvenc filmed és miért? A múmia trillógia, Rick és Evelin szerelmi szálla miat, és mert érdekesek a múmiák a filmben. Melyik édességet szereted a legjobban? Egy snickers az ára. Melyik volt életed legjobb napja? Az utolsó szülinapom, amikor szerelmem megajándékozott egy black cat es jelmezzel. És melyik a legrosszabb? A nap, mikor hazaérve megkellett tudnom, hogy a nő akit szerettem, megcsalt egy férfival. Mi volt a legcikisebb dolog ami valaha történt veled? Amikor bátyám ránk nyitott meztelenül, hogy szóljon a vacsora készen létéről, abban a pillanatban inkább láthatatlan akartam lenni, vagy a falon át futni szégyenemben. Mik a legrosszabb tulajdonságaid? Van dögivel, nem sorolnám fel mind. És mik a legjobbak?Az is van szép számmal, de azt sem sorolnám fel. Az unikornisokban, vagy a zsiráfokban hiszel? A zsiráf valóságosabb, de gyerek ként még a unikornisokban is hittem, de már kinőttem belőle. Mit utálsz az emberekben? Az arroganciájukat, a bekébzeltségüket, hogy félelemmel manipulálhatóak, hogy szó szerint leszarják a környezetüket. Mit változtatnál meg magadon? Tudom, hogy nehéz lesz el hinni, de elégedet vagyok magammal úgy ahogy vagyok. Gofri, vagy palacsinta? Gofrit még sosem ettem, így palacsinta. Víz vagy inkább valami üdítő? Mind a kettő.
|
|
|