| inaktív ranggal rendelkezem |
➣ chat kép : ➣ : ➣ hozzászólásaim száma : 16 ➣ csatlakoztam : 2020. Oct. 27. ➣ foglalkozásom : merchant | | Kedd Nov. 03, 2020 3:33 pm |
| stoppolva árny a múltból | Drágám, annyi ideje játszunk már macska-egér játékot egymással, hogy azt el sem tudom neked mondani. Nem utállak, de ha meglátlak nem is az öröm az ami elfog. Egymásnak teszünk keresztbe minden alkalommal amikor kereszteződik az utunk, de egy ideje nem láttalak. Mintha bújkálnál, vagy elvesztél volna. Élsz még? Na nem mintha hiányoznál, csak... Nincs csak, felőlem megrohadhatsz ott ahol vagy, de nem bánnám, ha még egyszer látnálak. Nem vagyunk egymásra jó hatással, majdnem haltam már meg miattad, ahogy te is miattam, amolyan szadomazóknak tűnhetünk a külvilágnak. Mégsem öltél meg, pedig meg lett volna rá a lehetőséged, ahogy én sem, csak hogy kvittek legyünk. Vajon képesek lennénk erre egyáltalán? // az alap koncepció valami ilyesmi lenne, ezt lehet csűrni-csavarni amerre csak akarjuk, de szeretném, ha ez a nem kedveljük egymást egy ideig megmaradna. Arra gondoltam, hogy úgy találkozhatnának újra, hogy a drága hölgyet valaki elkapta aki embercsempészettel foglalkozik, így kerül Calebhez, mivel ő neki is ez a "munkája", ebből pedig érdekes játékok alakulhatnának ki. Nincs ötletem névre bevallom, de sokkal jobb is, ha rád hagyom és te alakíthatod, csak írj ha megérkeztél, hogy ne várjak tovább. A csoport a te döntésed, csak mindenképpen olyan legyen ami vagy lassan, vagy sehogy sem öregszik. A pb csak egy ötlet meggyőzhető vagyok másról, a közös gifek vittek felé, szóval ez ne tartson vissza. Nagyon várlak, siess |
boszi, angyal, démon | ±200 | beállítottság | holland roden |
|
|